De lækreste massagebrikse

De Lækreste Massagebrikse

Hej derude.
Jeg er så glad for de sted hvor jeg bliver masseret, og en af de grunde der er til at jeg er så glad er fordi at, min massør har de lækreste massagebrikse man overhovedet kunne forstille sig, der er en fornøjelse at komme ind og ligge sig på sin massagebriks, og så bare slappe helt af, jeg syntes det er så fantastisk, og jeg elsker i forvejen at ligge på maven, og en massagebriks er bare bygget perfekt til at kunne det. De massagebrikse hun har, er så dejlig bløde, uden at de bliver for bløde og det stof eller læder de er lavet af, er også helt fantastisk og være på.

Det kan godt være at de har nogle rigtig fantastiske og lækre massagebrikse, men de er også super søde, og enormt dygtige til at massere, og det er selvfølgelig også grunden til at jeg kommer der og får min massage, det at jeg kan ligge godt, er bare en stor nødvendighed når jeg skal have massage, for kan jeg ikke ligge ordentligt på en massagebriks, så spænder jeg alt for meget i min krop, og så er det ikke så godt for mig, så gør det næsten det hele værre, så det er også derfor at det er vigtigt for mig at de beholder de massagebrikse som de har, så jeg kan blive ved med at komme der og få min tiltrængende massage, engang imellem.

massagebriks